Skarlet - Možda uđem u politiku

Agencije
Skarlet - Možda uđem u politiku

Poznato je da je mlada glumica Skarlet Johanson podržavala Baraka Obamu na predsjedničkim izborima u SAD, a sada kaže da ne bi isključila mogućnost da zamjeni glumu politikom.

Dvadesetosmogodišnja glumica, koja je pozirala za naslovnu stranu oktobarskog izdanja magazina "Harper’s Bazar ", priznala je da je politika itekako interesuje.

"Ne isključujem mogućnosti. Ako bih imala više vremena, svakako bih se i politički angažovala. Sve to dolazi u obzir", kazala je Skarlet.

Glumica je izjavila da njeno političko angažovanje i ne bi bilo tako iznenađujuće, zato što ju je porodica naučila da je to u životu jako važno.

"Dolazim iz politički aktivne porodice. Biti član zajednice, biti uzoran građanin i politički aktivan bili su važni faktori u mom odrastanju. Vjerujem u to da svako mora iskoristiti svoje pravo glasa kako bismo postali bolje društvo i napravili pravi izbor", rekla je.

Inače, lijepa glumica trenutno boravi u Veniciji na filmskom festivalu gdje promoviše film „Ispod kože" u kome glumi vanzemaljca koji otima muške autostopere i šalje ih korporaciji koja prodaje ljudsko meso...

"Nikada nisam glumila u tako izopačenom filmu. To je apsolutno ludo. Nije naučnofanstastični film, mnogo je kompleksiji od toga", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana