Skarlet Johanson i Šon Pen ne izlaze iz kreveta

Glas Srpske
Skarlet Johanson i Šon Pen ne izlaze iz kreveta

Jedna od najpoželjnijih žena Holivuda Skarlet Johanson i popularni glumac Šon Pen, koji su nedavno "uhvaćeni" na romantičnom ručku u kubanskom restoranu u Los Anđelesu, navodno ne prestaju da razmjenjuju strasti.

Svjedoci koji su vidjeli par u meksičkom ljetovalištu Kabo San Lukas kažu da su se Skarlet i Šon ponašali poput zaljubljenih tinejdžera, ne skidajući ruke jedno sa drugoga.

Glumački par ne dijeli 24 godine razlike jer su mlada glumica i holivudski veteran doslovno poludjeli jedno za drugim.

Naime, svjedoci koji su ih protekle sedmice vidjeli na ljetovanju u odmaralištu Kabo San Lukas u Meksiku kažu da se par ponašao poput zaljubljenih ptičica koje nisu mogle da se odvoje jedna od druge. Došli su u hotel malo prije ponoći, a iz sobe su izašli tek u 14 časova.

- Nisu prestajali da se grle i ljube, poput dvoje tinejdžera koji su ludo zaljubljeni - izjavio je jedan od svjedoka.

Prijatelji glumice kažu da je Skarlet oduševljena Penom jer je stalno podiže svojom energijom, dok se on u nju zaljubio kao malo dijete i nema šta ne bi napravio da njegova nova ljubav bude srećna.

Krajem prošle godine Skarlet je podnijela zahtjev za razvod braka od glumca Rajana Rejnoldsa, dok se Pen prošle godine razveo od Robin Rajt.

Prije nego što su se Pen i Skarlet počeli viđati u javnosti, spekulisalo se da se Skarlet u posljednje vrijeme sve češće viđa sa glumcem Džastinom Longom, bivšim momkom Dru Barimor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana