Skarlet javno izvrijeđala Sandru

Glas Srpske
Skarlet javno izvrijeđala Sandru

Skarlet Johanson šokirala se kada je saznala da joj se muž, uskoro bivši, Rajan Rejnolds spetljao sa njenom prijateljicom Sandrom Bulok, pa u naletu bijesa nije štedjela riječi na Sandrin račun.

Američki tabloid "National Enquirer" tvrdi da je Skarlet pobjesnjela kada je saznala da se Sandra zbližila sa Rajanom od koga se razvodi.

- Ti si fufa gladna muškaraca! - navodno je Skarlet rekla Sandri.

Izvor dodaje kako se Skarlet nada da su njene oštre riječi pogodile Sandru, jer "još uvijek ima osjećanja prema Rajanu i smatra da to Sandra uopšte ne poštuje".

Prema posljednjim navodima, Sandra i Rajan potajno se sastaju u glumičinom domu i uživaju u vezi, a sve se više šuška da je Skarlet utjehu potražila u bivšem momku Džastinu Timberlejku.

Skarlet najviše boli to što je Sandru smatrala dobrom prijateljicom, a ova je izdala i poslije samo mjesec od objave razvoda počela da se viđa sa njenim uskoro bivšim mužem. Njihovo učestalo druženje odjeknulo je u medijima, ali ono što je najviše pogodilo ranjivu Skarlet bilo je neprestano fotografisanje Rajana i Sandre.

Popularna glumica je navodno osoba koja ne voli da se provlači kroz medije, izbjegava slikanje i za vrijeme braka sa Rejnoldsom fotografi su uspjeli da ih ulove tek nekoliko puta, a samo mjesec nakon što je pukla njihova ljubav, on je fotografiran sa Sandrom Bulok.

Sporne fotografije snimljene su na dočeku Nove godine, koju su Rajan i Sandra zajedno proslavili u njenom kafiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana