Skandali koji su ostali nerazjašnjeni

Glas Srpske
Skandali koji su ostali nerazjašnjeni

Kada su u pitanju holivudski skandali, protekla godina je za mnoge bila prilično neugodna. Bilo je varanja, zlostavljanja, ukradenih privatnih video-snimaka i fotografija i još mnogo toga, a neki slučajevi još su ostali nerazriješeni.

Uglavnom su o tome svi pisali, ali neki su skandali već zaboravljeni. Na primjer, više niko ne spominje Mela Gibsona, koji je pokazao svoju zlu stranu. Kada su u pitanju skandali koji su ostali nerazriješeni, sajt todadž.msnbc.msn.com spomenuo je one koji su po njihovom mišljenju najzanimljiviji. Jedno od pitanja koje je ostalo bez odgovora je i to da li je Ešton Kučer zaista varao Demi Mur. Američki tabloid objavio je da je Ešton prevario svoju suprugu Demi sa dvadesetogodišnjom plavušom u jednom restoranu u Los Anđelesu. Kučer je sve demantovao na "Tviteru", a njegovu objavu podržala je i supruga Demi. Poslije toga pisalo se o fotografijama i snimkama seksa Eštona i navodne ljubavnice Britni Džons. Ešton je bio odlučan i tvrdio da nije sa njom imao aferu. Prava istina se i dalje ne zna, ali ovo je očigledno jedna nezavršena priča i ko zna šta će vrijeme pokazati.
Drugo "veliko pitanje" je hoće li Majli Sajrus postati nova Lindzi Lohan. Kada je Ana Olivier, "prijateljica" tinejdžerske zvijezde, svijetu pokazala video-snimke Majli kako se kikoće i "vuče" iz bonga, nakon što su na internetu procurile i golišave fotografije s njenog mobilnog telefona, srušen je imidž nevine Diznijeve djevojčice. S obzirom na to da je i njen otac rekao da se "otela kontroli" i da je svako sljedeće pisanje medija sve gore, lako bi se moglo desiti da i Majli ode na rehabilitaciju.

Treća "top tajna" je pitanje kada je stvarno Sandra Bulok saznala da je Džesi Džejms skrenuo sa puta i da je vara kada stigne. Nekoliko dana nakon što je osvojila "Oskara" za najbolju glavnu glumicu, u medijima se pojavila bombastična vijest o njenom nevjernom suprugu. Majkl Mekgi u javnosti je prva progovorila o seksu sa Džejmsom, ali je li Sandra to saznala iz novina ili je za to znala i prije? Ne zna se još, ali ako je znala, zaslužila je još jednog "Oskara" za glumu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana