Siniša i Soraja družili se na Salašu 137!

Agencije
Siniša i Soraja družili se na Salašu 137!

Beograd - U Savezu i dalje ne znaju ko koristi službeni 064/818...., sa kojeg su Soraji Vučelić stizale ljubavne poruke, a za koji Siniša Mihajlović tvrdi da ga je vratio prije četiri mjeseca

Siniša Mihajlović je u intervjuu za Kurir rekao da ne zna Soraju Vučelić i da je broj sa kojeg su joj stizale ljubavne poruke vratio Fudbalskom savezu Srbije prije četiri mjeseca. A u FSS nemaju pojma kod koga je završio. Čudno, zar ne? Službenom 064/818.... izgubio se svaki trag. Vrijeme je odmora, kako nam rekoše, pa će potrajati dok otkriju. Da ga nisu dali Mesiju? Ili Ronaldu?

Ili se tako neodgovorno odnose prema imovini pa sebi dopuštaju da ne zavedu ime onoga ko ga je vratio i ko i kada ga je kasnije zadužio. Pa još pride tome nekome plaćaju račune da se dopisuje s bivšom učesnicom „Velikog brata".

A prepiska koju je Kurir objavio je svježa, s kraja prošlog mjeseca. Iznad broja je ispisano Siniša Mihajlović. Po selektoru bi trebalo da je to ime nekog drugog. A koga? On ne zna. Ni u FSS ne znaju, pošto ne znaju ni kod koga je taj broj. Javiće kad saznaju, tako vele.

Kako Kurir saznaje, šefa stručnog štaba „orlova" i Soraju više ljudi vidjelo je zajedno na Salašu 137, kao i na drugim salašima oko Novog Sada, ali i u kafiću u strogom centru tog grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana