Sindi: Nikada više u “Plejboj”

Agencije
Sindi: Nikada više u “Plejboj”

Iako je u prošlosti dva puta bila na naslovnoj strani slavnog časopisa “Plejboj”, slavna manekenka Sindi Kraford kaže da danas to više ne bi radila. Ona je prvi moderni supermodel koji se slikao obnažen za ovaj časopis.

Mada je i dalje krase besprijekoran izgled i savršena linija, lijepa Sindi je izjavila da se ne bi više slikala za takav časopis. Za američke medije je otkrila da za nju kao majku to više nije primjereno.

- Zbog mog sina koji ima već četrnaest godina to više ne bih radila. Ne bih željela da mu zbog toga bude neprijatno - rekla je Sindi.

Dodaje da nije problem u poziranju već u časopisu koji bi slike objavio.

- Još bih pozirala gola, ali jednostavno konotacije koje idu uz časopis “Plejboj” su teško prihvatljive za djecu u tom uzrastu. Ne želim da se moj sin stidi svoje majke - kazala je Sindi.

Manekenka je rođena 20. februara 1966. godine u Dekalbu u američkoj državi Ilinois kao Sintija En Kraford. Nalazi se na petom mjestu “Plejbojeve” liste 100 najseksepilnijih žena 20. vijeka. Bila je na naslovnim stranicama više od 600 poznatih modnih listova, među kojima su i “Vog”, “El” i “Pipl”.

Poznata je po svom mladežu koji se nalazi na lijevoj strani lica odmah iznad gornje usne, koji je ustvari njen zaštitni znak. Međutim, Sindi tvrdi da je upravo zbog njega imala mnogo problema kao mala, jer su joj djeca svašta dobacivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana