Sindi Kraford zanosna u 46. godini

Agencije
Sindi Kraford zanosna u 46. godini

Kada se prije skoro dvije decenije, tada dvadesetšestogodišnja Sindi, našla na nasovnici "Šejp" magazina, niko nije ni sanjao da će i za dvadeset godina ponovo pozirati za njegovu naslovnicu u kupaćem kostimu.

Model i majka dvoje djece pozirala je za naslovnu stranu ovog magazina gdje je govorila o anti-ejdžingu i tome kako je uspjela da ostane u formi nakon svih ovih godina.

"Kada ozbiljno shvatate svoje tijelo i vježbanje u dvadesetim, onda me naslovnica za 'Šejp' magazin u četrdesetšestoj podsjeti na taj silan trud. Sve se vraća. Vaš odnos prema tijelu u mladosti stići će vas na ovaj ili onaj način tokom godina", rekla je ona u intervjuu.

I u petoj deceniji Sindi kaže da je potpuno posvećena ostajanju u formi zbog čega vježba najmanje tri puta nedeljno sa ličnim trenerom. Kao omiljenu aktivnost navodi druženje u prirodi sa svojom djecom.

"Obično planinarim jednom nedjeljno i zaista volim to da radim zajedno sa svojom djecom jer je to za mene u isto vrijeme i terapija i vježbanje. Podsjeća me da se malo zaustavim i cijenim što živim u Malibuu i imam ovo predivno okruženje u kome mogu da uživam"

Krafordova je istakla da većina žena nema slobodnog vremena za strogi fitnes režim, ali da je bolje vježbati malo nego ne vježbati uopšte.

"Mislim da su žene sebi nekako utuvile u glavu da ako nemaju sat vremena za teretanu, onda nije ni vrijedno vežbati – ali 10 minuta vredi, pola sata vredi! Kad god imate vremena, vježbajte!"

Sindi takođe otkriva da joj je izvjesni dr Sebag dao zanimljiv savjet za ljepotu.

"On mi je rekao nešto što me je bacilo u razmišljanje i smatram da mnogo žena ne razmišlja tako, ali treba da imate težinu koju možete da održavate, pa neka to i nije vitka linija, to je vaša prirodna težina i na tome treba ostati", rekla je ona i dodala - "Dr Sebag smatra da kad naglo izgubite i dobijete par kilograma, to je loše za elastičnost vaše kože"

Inače Sindi Kraford je udata za biznismena Rendija Gerbera, vlasnika klubova, sa kojim ima dvoje djece, trinaestogodišnjeg Prislija i jedanaestogodišnju Kaju.

Pogledajte zanimljiv prilog televizije E! sa snimanja naslovnice za magazin "Šejp" nekad i sad.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana