Sindi Kraford kao vino

Agencije
Sindi Kraford kao vino

Slavna manekenka Sindi Kraford ukrala je svu pažnju prisutnih na reviji Toma Forda u Njujorku. Njegova revija okupila je veliki broj javnih ličnosti, a među glavnim gostima bili su i Karli Klos, Naomi Kembel, Džulijen Mur, Tom Henks, Džon Hem i nezaobilazna kraljica ljepote i glamura Sindi.

Legendarna manekenka ima 50 godina, tijelo boginje i neprolaznu ljepotu.

Međutim, najviše duguje svom stavu. Ne odstupa od svojih damskih principa, zna da na pravi način iznese bilo koju odjevnu kombinaciju. I u farmerkama i patikama izgleda kao žena od milion dolara.

Na ovoj reviji nosila je dugu bijelu haljinu sa otvorenim leđima koja je ležerno pratila liniju njenog tijela, i otkrila i dalje impresivnu figuru.

- Zaista obožavam ovu svoju haljinu, osjećala sam se kao da sam u bijeloj majici. Tako je udobna. Volim sve modne pravce, ali da bi haljina bila savršena, ne zavisi od nje same. Treba da se osjećaš dobro u njoj, da budeš svoj, čak i da ne razmišljaš o odjeći - rekla je manekenka u intervjuu za njmagazine.com.

Ova 175 centimetara visoka brineta ne skriva pojedinosti o svom zdravom načinu ishrane, a uprkos brojnim obavezama, ne propušta treninge tri puta sedmično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana