Sin španskog glumca, koji je raskomadao ljubavnika, ima i djevojku: Slao joj jezive poruke

GS
Sin španskog glumca, koji je raskomadao ljubavnika, ima i djevojku: Slao joj jezive poruke

Sin poznatog španskog glumca Rodolfa Sanča Agirea, Danijel Sančo Bronhalo (Daniel Sancho Bronchalo, 29), tereti se da je ubio svog ljubavnika i dijelove njegovog tijela bacio na više lokacija na Tajlandu. Ali, navodno je u vezi i s jednom djevojkom, koja se zove Paula.

 Pojedini španski mediji pišu da je Danijel uoči privođenja i saslušanja zbog sumnje da je ubio 44-godišnjeg državljanina Kolumbije, na WhatsApp slao svojoj djevojci poruke, među kojima je i jedna koja glasi: 

Nek' bude sretan

- Nek bude sretan i nek nastavi sa svojim životom!

Naime, Danijel se sumnjiči da je početkom avgusta brutalno ubio i raskomadao doktora iz Kolumbije Edvina Aerijetu  sa kojim je, vjeruje se, bio u seksualnoj vezi, a ubistvo je priznao policiji koja ga je privela u petak.

Iako Danijel negira da je bio u vezi s Arteagom, mediji pišu da su dvojica muškaraca zajedno isplanirali odmor na Tajlandu, te da je Arteaga još ranije rezervirao smještaj.

Za brutalno ubistvo se saznalo nakon što su na jednoj deponiji otkrivene kese sa ljudskim ostacima. Nedugo nakon što su lokalni mediji izvjestili o jezivom otkriću, uz naslove da se sumnja da je ubijen strani državljanin, Danijel je otrčao u policiju i prijavio nestanak svog prijatelja Kolumbijca, iako je znao da je Arteaga uveliko mrtav.Policija je posumnjala na Danijela jer je došao da prijavi nestanak s ogrebotinama po tijelu, ali tada ga nisu priveli, jer nisu imali dokaze da su pronađeni ostaci pripadali Arteagi. Onda je klupko počelo da se odmotava...

Kako su mediji proteklih dana pisali, Arteaga je ranije rezervirao hotel na Tajlandu u periodu od 31. jula do 3. avgusta. Međutim, Danijel je na ostrvo stigao nekoliko dana ranije, ali još nije poznato tačno kad.

Hotelska rezervacija

Danijel je tvrdio da je Arteaga taj koji se njemu priključio na putovanju, međutim policija je otkrila da je Arteaga taj koji je platio sve troškove puta. Iako je Danijel odsjeo u hotelu koji je platio Arteaga, on je imao još jednu hotelsku rezervaciju za 1. i 2. avgust.

Kako je otkrio izvor, Danijel i njegov dečko večerali su 1. avgusta u hotelu koji je Danijel rezervirao. Iste večeri Danijela su sigurnosne kamere snimile kako u prodavnicama kupuje noževe, gumene rukavice, plastične kese i sredstva za čišćenje.

Držao ga kao taoca

Kada je policija upala u sobu koju je Danijel prethodno rezervirao na svoje ime, inspektori su otkrili da su frižider, toalet i lavabo izribani. Srećom, uspjeli su iz slivnika da izvuku jednu dlaku i komad tkiva.

Za to vrijeme je Danijel popustio i u pritvoru, u prisustvu advokata je priznao da je ubio Arteagu.

Tvrdio je da je Arteaga njega "držao kao taoca".

- On je bio opsjednut mnome. Prevario me je, natjerao me je da vjerujem da želi da sarađujemo zajedno. Uložio je novac u kompaniju čiji sam suvlasnik. To su sve bile laži. On je samo htio da bude sa mnom. Htio je da mu budem dečko. Svaki put kad bih pokušao da pobjegnem od njega prijetio mi je - tvrdio je Danijel.

Danijelu se na teret stavlja više krivičnih djela, i prijeti mu doživotna robija, a moguće i smrtna kazna zbog ubistva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana