Sin Pirsa Brosnana živi kao beskućnik, krade toalet papir iz kafića?

GS
Sin Pirsa Brosnana živi kao beskućnik, krade toalet papir iz kafića?

Kristofer Brosnan (51), sin slavnog glumca Pirsa Brosnana (71), nakon nekog vremena viđen je u javnosti.

Nakon što je uživao u doručku, kafi i razgovoru, Kristofer je primjećen kako se vraća iz toaleta, dok se njegov prijatelj negde izgubio iz kadra. Kris je viđen i uslikan kako se hvata za džep farmerki kako bi uzeo rolne toalet papira koje je gurnuo u džep dok je bio u toaletu, a zatim ih je stavio u ranac koji je imao sa sobom kada je došao u lokal.

Mnoge je rastužio njegov zapušten i neprepoznatljiv izgled.

Usvojeni sin

Kristofer nije biološki sin Pirsa Brosnana. Njegovi biološki roditelji su Pirsova prva supruga Kasandra Haris i njen bivši suprug Dermot Haris. Pirs je usvojio Kristofera i njegovu sestru Šarlot 1986, nakon što je Dermot preminuo. Pet godina nakon umrla je i Kasandra, a zatim i Šarlot.

Međutim, Pirs i Kristofer danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog usvojenog sina zbog njegove zavisnosti i problema sa zakonom.

Zašto ga se odrekao

Kristoferova predoziranja i problemi s konzumacijom droge kao i sukobi sa zakonom razlog su nedostatka kontakta.

"Kristofer je još uvijek jako izgubljen. Šokantno. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo imati jaku vjeru i vjerovati da će se oporaviti. Iskušao je sve u ovoj porodici ali nikoga više od sebe. On zna kako da se izvuče, ali ne želi", prenosi Page Six da je 2005. rekao poznati glumac.

"Nikada ih se u potpunosti ne odrekneš, ali morao sam se odreći Kristofera. Morao sam mu reći: ‘Idi. Bavi se svojim životom ili umri.‘ Moje molitve su uz njega", dodao je Pirs.

Ipak, 2022. godine je glumac svog usvojenog sina spomenuo u svojoj objavi za Dan očeva. "Moja je ljubav vječna dragi sinovi, Paris, Dilan, Šon i Kristofer", napisao je tada.

Kristofer Brosnan i sam je radio u Holivudu i bio asistent režije u mnogim Pirsovim filmovima, kao što su "Sutra ne umire nikad" (1997), "Svijet nije dovoljan" (1999) i "Robinzon Kruso" (1997), ali već dugo se o njemu ne zna mnogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana