Silvija posvađala Kobija i Paua

Glas Srpske
Silvija posvađala Kobija i Paua

Nakon što su ih Dalas Maveriksi sa 4:0 u pobjedama pomeli u polufinalu plej-ofa NBA lige, otkriven je i mogući razlog potpunog raspada aktuelnih prvaka najjače košarkaške lige na svijetu Los Anđeles Lejkersa. Za sve je, navodno, kriva jedna vatrena Špankinja.

Ako je vjerovati pisanju nekih američkih portala, glavni razlog loših igara Lejkersa u plej-ofu je potpuni kolaps u odnosima dvojice najboljih igrača ekipe Fila Džeksona. Uoči najvažnijeg dijela sezone Španca Paua Gasola ostavila je djevojka Silvija, a centar tima iz "grada anđela" je za to okrivio prvog strijelca aktuelnih prvaka Kobija Brajanta i njegovu suprugu Vanesu, koji su zgodnoj Špankinji svašta napričali o njenom momku, tvrdi portal MediaTakeOut.com.

- Pau misli da iza svega stoji supruga jednog od saigrača. Silvija nije imala puno prijateljica i Pau je uvjeren da je sve "zakuvala" Kobijeva žena. Priča se da je Gasolov saigrač pokušao sa njim da razgovara o tome, ali je došlo do velike svađe u kojoj su jedan drugome izgovorili teške riječi na račun svojih žena - otkrio je neimenovani izvor za MediaTakeOut.com.

Iako Kobi i njegova supruga nisu direktno optuženi za ovo "nedjelo", isti izvor tvrdi da upravo supružnici Brajant stoje iza dramatičnog prekida ljubavne veze dvoje sunarodnjaka. Prvi strijelac Lejkersa je ipak kratko prokomentarisao da se "Vanesa i Silvija jedva poznaju".

U svakom slučaju, od toga incidenta Kobi i Pau više nisu "kao nekad", popucale su sve niti u njihovim odnosima, a to se jako dobro vidjelo u utakmici aktuelnih prvaka u NBA plej-ofu. Čini se da je prekid djelovao razarajuće na najboljeg španskog košarkaša koji nije bio ni sjena čovjeka koji je, uz Brajanta, Lejkersima donio dvije uzastopne titule u posljednje dvije sezone.

A ko je Silvija Lopez Kastro? Atraktivna Špankinja sve je po malo: plesačica, trener, čirlidersica i zvijezda rijaliti šoua "Cirkus" u kojem je nastupila 2008. Godinu dana kasnije u septembru prohodala je sa najboljim španskim košarkašem, a par je u javnosti djelovao vrlo skladno i zaljubljeno sve do iznenađujućeg prekida uoči NBA plej-ofa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana