Silvi se i dalje bori protiv raka

Glas Srpske
Silvi se i dalje bori protiv raka

Jedna od najljepših holandskih fotomodela Silvi van der Vart, koja se bori protiv raka, nije dozvolila da je opaka bolest poremeti i slikala se za njemačko izdanje magazina FHM.

Silvi je inače supruga holandskog fudbalskog reprezentativca Rafaela van der Varta, koji nosi dres madridskog Reala. Par koji je u vezi od 2003. godine vjenčao se dvije godine kasnije i u maju 2006. su dobili sina Demijana. U maju ove godine, Silvi se podvrgla operaciji zbog raka dojke i od tada ide na hemoterapiju. Međutim, to je nije spriječilo da ponovo stane pred objektiv.

- Željela sam da pokažem svima da rak dojke nije nešto što se krije. Žene koje obole moraju da nastave sa životom - kazala je Van der Vartova koja je 2003. proglašena za najseksepilniju Holanđanku.

- Posljednja tri mjeseca su bila veoma teška. Došlo je do komplikacija o kojima nisam razmišljala. Ali, vjerujte da mi je novo snimanje pomoglo i vratilo me u život - istakla je Silvi za njemačke medije.

Ona je srećna jer tokom hemoterapije nije naglo izgubila na težini.

- Imala sam sreće zbog kilaže. Kosa je ponovo počela da mi raste i uskoro neću morati da nosim periku. Ova koju sam našla savršeno mi odgovara - zaključila je Silvi, koja je nosila i titulu mis Bundeslige, kada je njen suprug igrao za Hamburger.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana