Sijara kopira Bijonse

Agencije
Sijara kopira Bijonse

Američka pjevačica Sijara slikala se za novo izdanje magazina "GQ" u veoma provokativnom izdanju. U skladu sa njenim hitom "Body Party ", slavna R&B pjevačica slikala se u izazovnim pozama. Ipak, fanovi nisu mogli da ne primijete da je na jednoj od fotografija iskopirala Bijonsinu pozu sa februarske naslovnice istog magazina.

Inače, Sijara i reper Fjučer nedavno su se vjerili, pa je pjevačica u intervjuu za magazin govorila i šta najviše cijeni kod muškarca sa kojim je u vezi.

- Volim muškarce koji ne analiziraju previše, jednostavno puštaju da stvari idu svojim tokom. Ne valja ni kada se prepustite, mućnite nekad glavom, ali nemojte previše analizirati. Istaknite svoju energiju i stil, ali me pustite da to sama vidim - rekla je i dodala da je ona samo jedna obična djevojka.

Sijara je krajem oktobra proslavila 28. rođendan, a momak je izabrao taj datum kao dan kada će svojoj djevojci dati još jedan povod za slavlje. Reper Fjučer lijepu pjevačicu je zaprosio dajući joj petnaestokaratni dijamantski prsten. Pjevačica i reper su u vezi od januara 2013. godine, a datum njihovog vjenčanja još nije poznat.

Inače, Sijara se sa popularnom pjevačicom Rijanom prepucava od 2011. godine. Tenzije su porasle kad je Sijara počela da se zabavlja sa Fjučerom, koji se prije udvarao Rijani i posvetio joj pjesmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana