Severinine nove šljokice za turneju

Glas Srpske
Severinine nove šljokice za turneju

Hrvatska pjevačica Severina Vučković, koja uskoro kreće na veliku muzičku turneju, snimila je video spot koji je namijenjen isključivo za njenu promociju na turneji koja započinje 17. oktobra u Beogradskoj areni.

Kako bi opravdala status seks simbola koji nosi već godinama, Seve je u skladu s tim snimila novi spot obučena u bijelu lepršavu haljinu, koja i poput njenih prethodnih veoma liči na vjenčanicu. Pjevačica je čak malo i poletjela, ali i pokazala seksepil koji je pomalo izblijedio od kada se zaljubila i odlučila da se uda za riječkog ugostitelja Slavka Šainovića.

Za njen seksi izgled ovaj je put zaslužan pripijeni, crni komplet ukrašen cirkonima i štikle sa šljokicama, popularne kao "porno" štikle.

- Ovo je luda kuća, telefoni zvone neprekidno! Svi traže karte i koncert će sigurno biti rasprodat u sljedećih sedam dana. Severinin nastup će trajati najmanje dva i po sata i to će biti spektakl koji do sada nije viđen kod nas, naravno kada govorimo o domaćim izvođačima - izjavio je jedan od organizatora koncerta u Beogradskoj areni Raka Marić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana