Severinin Bred Pit među top 15 u Evropi

Glas Srpske
Severinin Bred Pit među top 15 u Evropi

Među 15 evropskih hitova koji su obilježili 2011. godinu uvršten je Severinin "Bred Pit", koji je do sada preslušan više od 13 miliona puta.

Jedan od najčitanijih svjetskih filmskih časopisa, američki "The Hollywood Reporter" napravio je analizu svjetske, ali i evropske muzičke scene, pa je tako odabrao 15 hitova koji predstavljaju muziku 2011. u Evropi, a među njima se našla i Severina sa svojim velikim hitom "Bred Pit".

Dok američki pop-hitovi vrlo brzo zavladaju muzičkom planetom, evropski često ostaju popularni samo u granicama matičnih zemalja. Zahvaljujući "Jutjubu" za Severinu se čulo i preko Atlantika. Severinin "Bred Pit" je do danas na "Jutjubu" preslušan preko 13 miliona puta.

Što se Severine tiče, Amerikanci upozoravaju da nisu izmislili ime njenog hita, te podsjetili po čemu je Seve poznata.

- Pjevačica je dobro poznata u Zagrebu i šire i zbog privatnog snimka seksa koji je procurio prije nekoliko godina i koji je dosta mladih vidjelo na internetu.

Dodaju i da je seksi spot koji je snimila za hit "Bred Pit", uprkos vrućim scenama, ipak dovoljno bezbjedan za gledanje na poslu.

Osim Severine, uredništvo je izabralo Italijana Ticijana Fera, koga su uporedili sa trenutno vrlo popularnim američkim pjevačem Brunom Marsom, Francuskinju Milen Farmer, Belgijanku Sela Su, kojoj se predviđa blistava svjetska karijera. Tu su i Rumunka Elena Džordž sa pjesmom "Midnight Sun", njemački bend "Box", Dankinja Aura Dione, slovački reper "Rdžtmus", Norvežanka Gabrijele, Holanđanka Karo Emerald, te Albanka Dafina Zeljiri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana