Severina želi svadbu već u septembru

Agencije
Severina želi svadbu već u septembru

Hoće li Severina Vučković početkom jeseni napokon reći svoje životno "da"?

Prema pisanju Blica, atraktivna 43-godišnja pjevačica u septembru će se udati za svojeg odabranika, 28-godišnjeg Igora Kojića Kebu, bivšeg fudbalera i sina poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Mediji nagađaju i da je Severina u drugom stanju, no njeni bliski prijatelji to negiraju.

"Nije trudna, ali toliko je zaljubljena i srećna s mlađanim Igorom da nas ne bi čudilo da njih dvoje već naveliko rade na tome da Severina drugi put postane mama, te svom sinu, troipogodišnjem Aleksandru, kojeg je dobila dok je bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, podari sestru ili brata", kažu prijatelji splitske pjevačice.

Na pitanje da li je istina da im se prijateljica udaje sliježu ramenima.

"Kad je počela vezu s Igorom, svi smo mislili da se njih dvoje samo zafrkavaju, da od toga neće biti ništa ozbiljnije. S mladićem je Severinu sasvim slučajno upoznao njen bivši menadžer i dugogodišnji prijatelj Edvin Softić, koji Igora zna preko njegovog oca. No, kako se romansa između Severine i Igora produbljivala, svima nam je postalo jasno da zaljubljeni par misli ozbiljno. Uostalom, da nije tako, Severina Igora nikad ne bi upoznala sa svojim sinom. A nakon toga, baš sve je moguće, pa tako i svadba", kažu Severinini prijatelji.

Prema pisanju Blica, Severina, koja se već ponaša kao član porodice Kojić, pa potencijalnog svekra u javnosti oslovljava s "dida", udajom namjerava uzeti Igorovo prezime.

Vjenčanje bi, prema medijskim napisima, trebao finansirati Dragan Kojić Keba, a svadba će, kažu upućeni, biti mješavina srpskih i dalmatinskih običaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana