Severina uskoro na trudničkom

Glas Srpske
Severina uskoro na trudničkom

Popularna pjevačica Severina Vučković održala je u subotu uveče svoj pretposljednji koncert i to na Cetinju, gdje je nastupila prvi put, a gdje je dočekalo oko 7.000 fanova - skoro pa cijeli grad.

Agencije su prenijele da je oko 7.000 ljudi na Dvorskom trgu imalo priliku da se iz prve ruke uvjeri zašto je pjevačica iz Splita prava zvijezda.

Na bini se Seve pojavila nešto poslije 21 čas u lepršavoj haljinici boje lila, ispod koje se ipak mogao nazreti stomačić, i odmah je raspametila publiku, a atmosferu ubrzo dovela do usijanja.

Publika joj je skandirala "Seve mi te volimo", a pjevačica nije krila zadovoljstvo ali i emocije zbog naklonosti publike.

Svoj posljednji koncert Severina će održati u petak, 9. septembra u Vinkovcima gdje će otvoriti zabavni program 46. vinkovačkih jeseni, poslije čega odlazi na opravdano trudničko odsustvo i posvećuje se radu na novom albumu.

Severina tvrdi da nije razmažena trudnica i poručuje da će snimati pjesme do samog poroda, koji se očekuje u februaru iduće godine.

- Posavjetovala sam se s ginekologom i on mi je rekao da sve radim po osjećaju jer nemam rizičnu trudnoću. Smanjila sam dosta obaveza i čuvam se, ali isto tako od trudnoće ne pravim bauka. Uživam u njoj! - objasnila je Severina.

Severina čeka svoje prvo dijete čiji je otac srpski biznismen Milan Popović. Seve i Milan u vezi su od decembra prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana