Severina s Milanom, a cijelo ljeto provodi sama

Agencije
Severina s Milanom, a cijelo ljeto provodi sama

Split - Dok je Milan Popović ovog ljeta prezauzet poslom i obavezama, Severina je sa sinom Aleksandrom najveći dio ljeta provela kod mame u Splitu. O raskidu i razlazu nema, kažu, ni govora.

Severina i Milan će sa sinom otputuju na neku egzotičnu destinaciju na jesen.

Iako se u javnosti stalno spekuliše o novom razlazu Severine i Milana Popovića, ljudi iz bliskog okruženja popularnog para kažu da o tome nema ni govora. Milan, koji je prije nekoliko sedmica fotografisan kako se sam sunča na svojoj jahti (što je i bio povod za glasine o raskidu) ovog ljeta je prezauzet obavezama.

- Severina je veći deo leta provela sa sinom Aleksandrom u Splitu kod majke. Odatle putuje na koncerte duž jadranske obale.

Njen nevjenčani suprug Milan Popović je uglavnom na službenom putu, jer ima brojne obaveze koje se tiču biznisa - kaže izvor blizak pjevačici.

On takođe naglašava da su Severina i Milan u dobrim odnosima i da oboje rade punom parom, a mali Aleksandar im je najvažniji.

 Turneja

Severina svakog vikenda ima nastupe. Portorož i Paprika Lounge su ugostili Severinu, koja je proteklog vikenda nastupila pred više od 6.000 ljudi.

Severini su se na koncertu pridružili Petar Grašo i plesači plesne grupe „Maestro”, koji je prate na turneji „Dobro došao u klub”.

- Koncert u Portorožu bio je jedan od mojih najboljih koncerata u Sloveniji do sada, rekla je Severina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana