Severina pobjegla iz porodilišta

vesti-online..com
Severina pobjegla iz porodilišta

SPLIT - Severina Vučković napustila je porodilište Firule u Splitu sinoć oko 21 čas, kad je u pratnji vjerenika Milana Popovića iznijela sina Aleksandra na sporedan ulaz bolnice.

U bijegu od novinara pjevačici su, pored vjerenika, pomogli i petorica pripadnika ličnog obezbjeđenja, koji su nadgledali bolnicu.

Da je Severina izašla u tajnosti, potvrdio je i njen menadžer Tomislav Petrović.

- S obzirom na informacije koje smo dobili, da neke redakcije neće poštovati molbu da se ne objavljuju fotografije Severininog i Milanovog sina Aleksandra koje bi reporteri mogli da snime prilikom njihovog izlaska iz porodilišta, Severina je odlučila da bez najave medijima napusti porodilište, što je i uradila - kazao je Petrović.

Juče po podne paparaco Kurira uslikao je Milana kako odlazi iz porodilišta, gdje je navodno bio da posjeti vjerenicu i sina.

- Možete da idete kući, izlaze u utorak - dobacio je Milan fotoreporterima u želji da ih navede da odu kući. Kako se novinari ni poslije njegove lažne informacije nisu razišli, Milan se po Severinu i bebu vratio na sporedan ulaz, odakle ih je odvezao u stan na Žnjan.

Iako je u više navrata isticala da će u „svom“ gradu sa sinom izaći na glavni ulaz porodilišta i da nema razlog da se krije, pjevačica to ipak nije učinila. Možda se uplašila da joj novinari ne uslikaju koji kilogram viška koji joj je ostao nakon porođaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana