Severina kao Madona: Turneju započela u izazovnom kožnom trikou

Agencije
Severina kao Madona: Turneju započela u izazovnom kožnom trikou

Severina Vučković u petak uveče je otvorila svoju turneju "Dobrodošao u klub" koncertom u Rijeci. Publiku koja je ovaj nastup dugo čekala, pjevačica je oduševila ne samo glasom, već i stasom. Seve se pojavila u izazovnom kožnom trikou, nalik na one koje je Madona nosila na svojim nastupima.

U "Dvorani mladosti" u Rijeci i prije početka koncerta bilo je toplo, a kada se Severina pojavila na bini, temperatura je dostigla tačku ključanja.  

Zvijezda je pokazala obline u provokativnom kožnom trikou, kožnim čizmama i rukavicama. Njen kostim kreirao je Marko Mitanovski, koji je imao priliku da sarađuje sa svjetski poznatim pjevačicama poput Lejdi Gage i Bijonse.  

Čini se da je Severinin stajling nastao upravo po uzoru na izdanje koje je Bijonse pokazala tokom nastupa na Superboulu, ili možda prema jednom od Madoninih kostima.

Svaku pjesmu pratila je zahtjevna koreografija, koju potpisuje međunarodna pozorišna organizacija "Pandur Theaters".  

S obzirom na spektakl kome je svjedočila publika u Rijeci, ništa manje ne bi trebalo da očekuju ni obožavatelji iz Beograda, pred kojima će popularna Seve nastupiti 30. marta.

Organizator koncerta u "Kombank areni" opisuje turneju "Dobrodošao u klub" kao "putovanje kroz tamne i svijetle trenutke ljudske duše u vizuelno-muzičkom teatru".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana