Severina i Milan se tajno vjenčali

Glas Srpske
Severina i Milan se tajno vjenčali

Milan je Severini u aprilu poklonio vjerenički prsten vrijedan 30.000 evra, a od bliskog izvora, srpski mediji saznaju da Severina i Milan nose identično prstenje, a to je prvi put primijećeno na nastupu u Vinkovcima, posljednjem Severininom koncertu.


Više puta je najavljivano njihovo spektakularno vjenčanje pa se pretpostavljalo da su se Severina i Milan, želeći da izbjegnu medijsku pompu, tajno vjenčali.

Severinin menadžer Tomica Petrović ipak je demantovao te navode.

Severina je, podsjetimo, Milana Popovića koga mediji nazivaju srpskim kraljem bakra, upoznala početkom godine kad je nastupala na njegovom 45. rođendanu. Tada je još bila vjerenica Slavka Šainovića, kojeg je ubrzo poslije toga ostavila i započela romansu sa Milanom.

Par se vjerio u aprilu ove godine, a nedavno su objavili da je Severina trudna. Bebu očekuju u februaru.

Mediji su nedavno objavili da, iako je Severina najavila da ona i njen odabranik Milan Popović namjeravaju da se presele u Split, ipak nisu odustali ni od života u Srbiji. Slavni par, šapuće se, razmišlja o kupovini kuće u Novom Sadu, na Čeneju.

Popović na toj lokaciji već ima parcelu, koju je nedavno proširio kupovinom susjednog terena za milion evra.

- Da, imamo nove susjede, ali mi nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne prenosimo informacije, pa toga želimo i da se pridržavamo - izjavile su komšije, a suzdržane su bile i agencije za nekretnine iz Novog Sada.

Navodno je sam Popović ispregovarao sa bivšim vlasnikom kupovinu parcele, na kojoj se nalazi samo nekoliko staja i trošna kućica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana