Severina i Karleuša falsifikovale hitove VIDEO

Glas Srpske
Severina i Karleuša falsifikovale hitove VIDEO

Pojavile su se sumnje da su pjevačica Jelena Karleuša i Severina Vučković preradile pjesme stranih izvođača, koji su dotičnim numerama postigli veliki uspjeh u svojim zemljama.

Navodno, pjesma "Nova religija" koju je Jelena Karleuša premijerno otpjevala u finalu "Velikog brata", podsjeća na pjesmu "Dam Dam Mast Hai" indijskog benda "Band Baja Barat". Nova pjesma hrvatske pjevačice Severine Vučković je postala hit, ali priča se i za nju da nije original. Novi singl "Bred Pit" podsjeća na pjesmu Edvarda Maje "Stereo Love".

Da stvar bude još komplikovanija u cijeloj priči, portali su objavili vijest da je snimak novog hita Jelene Karleuša tokom nastupa na finalu "Velikog brata", a koji je za 24 sata pregledalo 100.000 ljudi, uklonjen sa Jutjuba. 

Pojavivši se na sceni u provokativnom kompletiću koji je više otkrivao nego pokrivao i sa plesačicama, JK je izvela pravi audio-vizuelni performans i takođe promovisala novu boju kose. Muzika inspirisana istokom bacila je u sjenku finaliste i bukvalno zapalila publiku na Košutnjaku koja je iščekivala pobjednika rijaliti šoua "Veliki brat".

   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana