Severina i beba će živjeti u Beogradu

Agencije
Severina i beba će živjeti u Beogradu

SPLIT -Severina Vučković i Milan Popović živjeće u Beogradu sa sinom Aleksandrom! Naime, iako se pjevačica porodila u Splitu, hrvatsko-srpski par namjerava da se u njenom rodnom gradu zadrži samo nekoliko mjeseci, a zatim će se preseliti u srpsku prestonicu, pišu hrvatski mediji!

- Milan je na Vračaru odavno kupio luksuzni stan, koji je spreman za dolazak mališana. Međutim, prve mjesece provešće kod Severinine majke Ane, a kada se budu preselili u Beograd, oko djeteta će joj pomoći sestra Marijana, koja s porodicom već godinama živi u glavnom gradu Srbije. Zbog činjenice da se Seve porodila carskim rezom, te da joj znače majčina pomoć i podrška, Milan i Severina će neko vrijeme boraviti u Splitu. Nakon toga, živjeće u Beogradu, gdje su se i upoznali kada je ona pjevala na njegovom rođendanu - za "Alo!" je ispričao izvor blizak Severini i Milanu.
 

Tu informaciju je prokomentaisao i Severinin menadžer Tomislav Petrović.


- Sada ne mogu ništa konkretno da vam potvrdim, kada budem imao nešto novo da vam kažem, bićete obaviješteni. Ono što mogu da potvrdim jeste da će Severina i Milan sa dijetetom u prvo vrijeme živeti u Splitu kod njene majke - izjavio je Petrović za "Alo!" .


Kako prenose hrvatski mediji, o Severini će se po izlasku iz porodilišta, pored majke, brinuti i sestra Zdenka, ali i sestričina Nevenka, koja je medicinski radnik u splitskoj bolnici. Inače, najpopularniju porodilju na Balkanu tokom jučerašnjeg dana najprije su posetili Milan Popović i majka Ana, te sestričina Mia iz Beograda.


Podsjećanja radi, Severina je u ponedjeljak u Kliničko-bolničkom centru "Split" na svijet donijela dječaka teškog 3.200 grama i dugačkog 52 centimetra. Iako je željela da se porodi prirodnim putem, ljekari su se ipak opredjelili za carski rez. Uz nju ipak nije bio Milan Popović, već je nakon što su mu ljekari javili da će porođaj početi, došao u porodilište i, kako piše "Jutarnji list", porukama slao prijateljima infomacije o rođenju sina.

Dječak dobio ime po Milanovom ocu

Mediji su dugo spekulisali u vezi s imenom koje će splitska pjevačica i kralj bakra nadenuti svom sinu i često se pominjalo ime Ivan Aleksandar, no dječak je ipak nazvan samo Aleksandar, po pokojnom ocu Milana Popovića. Tu informaciju je hrvatskim medijima saopštio sam Milan, čiji je otac preminuo prije sedam godina. Inače, mališa ne samo da je rođen istog dana kada i Severinin menadžer Tomislav Petrović, već rođendan dijeli i sa Rijanom i Sindi Kraford...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana