Severina digla na noge Beograđane

Glas Srpske
Severina digla na noge Beograđane

Prvi koncert Severine Vučković u Beogradskoj areni doveo je u subotu uveče oko 15.000 pripadnica ljepšeg pola i "šačicu" muškaraca, prenosi Mondo.

Od prvih taktova publika je pjevala sa Severinom njene najveće hitove, ali i pjesme njenih gostiju Gorana Bregovića, Nataše Bekvalac, Ane Bebić, Petra Graše i Jelene Rozga.

Koncert je počeo Betovenovom "Elizom" i Severininim izlaskom u bijeloj vjenčanici, uz pjesmu "Da je više muškaraca nego godina". Poslije toga je ubrzala uz "splitsku" obradu Zaninog hita "Dodirni mi kolena".

Arenom su odzvanjali zvuci Severininih hitova, a posljednji dio koncerta počeo je sa "Đurđevdanom", koji je najavio njenog "mentora" Gorana Bregovića. Sa njim je otpjevala pjesmu "Gade", ali i "Ružica si bila" Bijelog dugmeta.

Ova Splićanka i njena plesna grupa otplesali su i Džeksonov "Thriller", koji se pretvorio u hit Bijelog dugmeta "Na zadnjem sjedištu moga auta".

"Gas, gas" je bio očekivani završetak koncerta do bisa. A prije bisa na video-bimu se pojavio veliki starinski radio i začuo se glas Duška Radovića: "Beograde, dobro jutro!".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana