Seve zamijenila Seku na filmu

Agencije
Seve zamijenila Seku na filmu

Severina Vučković će zaigrati u novom filmu "Milioner u tijelu siromaha", autora Envera Puške, prenose mediji u regionu iako još nije zvanično potvrđeno.

Vučkovićeva je zamijenila Seku Aleksić, koja je zbog previše obaveza odbila glavnu ulogu. Pjevačica je oduševljena ovim pozivom, a posebno što je baš njoj povjerena glavna uloga u filmu.

- Severina je dobila scenario i veoma joj se dopao. Ona je talentovana i ima smisla za glumu. Lik koji će da tumači možda čak i više leži njoj nego Seki. Snimanje počinje na jesen, a ne sumnjam da će se ona do tada spremiti i oduševiti i profesionalne glumce, kao i publiku - rekao je izvor blizak pjevačici.

Reditelj filma je potvrdio da je scenario poslao i Seki i Severini, i priznao da u toj ulozi više vidi Severinu ali nije želio da komentariše da li će gledaoci na velikom platnu vidjeti neku od ove dvije pjevačice.

- Mogu da vam otkrijem da sam vrlo zadovoljan, nadam se da će se film dopasti publici, a što se ekipe glumaca tiče, moje želje su zadovoljene. Ne želim ništa da otkrivam dok ne počne snimanje - rekao je Puška i indirektno potvrdio da je Seku zamijenila Seve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana