Seve proslavila rođendan uz tamburaše i u spektakularnoj haljini od 1.000 evra VIDEO

GS
Seve proslavila rođendan uz tamburaše i u spektakularnoj haljini od 1.000 evra VIDEO

Uprkos mjerama izolacije, Severina će proslavu 48. rođendana pamtiti po pravom spektaklu.

“Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom zabavu, za tortu, za pesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve”, napisala je pevačica u objavi na Instagramu.

Podkelila je snimak cijelog dana i svojim pratiteljima otkrila o kakvoj je proslavi riječ.

Ispod prozora njenog penthausa na zagrebačkom Kozjaku iznenadili su je tamburaši koji su joj zapevali “Sretan ti rođendan” od Fantoma, a potom im se Seve pridružila pa su uglas otpjevali “Lipa si lipa” od Gorana Karana i pesmu Miše Kovača “Dalmacija u mom oku”.

Pjevačica se nije ni trudila da sakrije oduševljenje ovim iznenađenjem, pa nije skidala osmijeh s lica, a iz snimka je jasno da se posebno potrudila i dotjerala zbog rođendana.

Na sebi je imala haljinu brenda 16 arlington koja ne bi promakla ni na crvenom tepihu. Ljubičasta mini-kreacija ukrašena je šljokicama i perjem tako da je uz nju potreban samo jedan modni dodatak - par dobrih cipela.

Ovu haljinu je moguće kupiti na mnogima omiljenoj onlajn šoping destinaciji, Net-A-Porter, gde ćete za nju izdvojiti blizu 1.000 evra.

(B92)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana