Seve prelazi u pravoslavnu vjeru ?

Glas Srpske
Seve prelazi u pravoslavnu vjeru ?

Interesovanje javnosti za Severinu i njenog vjerenika Milana Popovića ne jenjava, a mediji već uveliko nagađaju o mjestu njihovog vjenčanja. Prema pisanju lista "Kurir", Seve i Milan već mjesecima razmišljaju gdje će se vjenčati, a da pritom ne uvrijede ni hrvatsku, ni srpsku stranu, zbog čega su došli na ideju da se svečani obred obavi na Kipru.

Tamo, naime, žive Milanovi roditelji, a budući mladenci tako bi se vjenčali na "neutralnoj" teritoriji, no kako se radi o pravoslavnoj crkvi, Seve bi u tom slučaju morala prihvatiti i pravoslavnu vjeru, ispričao je neimenovani izvor za "Kurir".

Seve i Milan, međutim, nisu potvrdili ovu informaciju - on je bio nedostupan za komentar, dok je hrvatska pjevačica tek kratko kazala da su to "privatne stvari".

Milan posjeduje nekoliko luksuznih nekretnina, od kojih je jedna na u Adžia Napi na Kipru.

Poznata pjevačica se prošlog mjeseca u javnosti pojavila sa skupocjenim vjereničkim prstenom na ruci, na kojem je blistao veliki smaragd u sredini optočen briljantima za koji se procjenjuje da je vrijedan oko 30.000 evra.

Severina je tada rekla da su ona i Milan zaljubljeni kao i prvog dana.

- Važno je da sam srećna - rekla je Severina, te dodala da je ljubav prema Milanu inspirisala da poslije sedam godina opet počne da piše pjesme od kojih će neke objaviti na sljedećem albumu, a neke jednom možda u zbirci poezije. Severina i Milan su u vezi već nekoliko mjeseci, često mijenjaju lokacije svog boravka, ali se nikad ne razdvajaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana