Seve: Naučiću sina da cijeni žene

Agencije
Seve: Naučiću sina da cijeni žene

Pjevačica Severina Vučković smatra da je fantastična majka.

- Svojim primjerom sina ću, između ostalog, naučiti da ni od koga ne zavisi, da bude slobodan, da može biti šta god poželi, da može uspjeti samo svojim radom i da cijeni žene gledajući moj primjer - rekla je Severina za srpske medije.

Hrvatska pjevačica i vjerenica srpskog kralja bakra Milana Popovića, sa kojim ima sina Aleksandra, boravila je prethodnih dana u Rijeci, gdje se pripremala za svoju najnoviju turneju koja počinje ovog vikenda.

- Iz mene uvijek progovara istina i emocija. Ne možemo se porediti sa svjetskom produkcijom, ali imamo dobre ideje. To je kao da poredite holivudski i evropski film - kaže Severina.

Pjevačica kaže da svako jutro ustaje oko osam, onda doručkuje sa sinom, a zatim 60 minuta radi kondicioni trening. Poslije toga vježba za koncerte, pleše i pjeva četiri časa.

- Kada se poslije treninga vratim kući, ručamo i idemo u šetnju. Nedavno smo u Ljubljani bili na izložbi Da Vinčija i Aleksandar je onako mali skoro ušao u maketu tenka. To mu se najviše svidjelo. Da mogu, sa njim bih samo putovala i šetala - kaže Severina.

Ne krije da joj je omiljeni dio dana jutro i da najviše voli kad joj se sin nasmije poslije buđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana