Seve i srpski kralj bakra u vezi

Glas Srpske
Seve i srpski kralj bakra u vezi

Hrvatska pjevačica Severina Vučković navodno je u vezi sa milionerom Milanom Popovićem, piše "Svet". Severina i Milan počeli su da se zabavljaju poslije njenog nastupa na njegovoj rođendanskoj žurci ranije ovog mjeseca. Milan Popović, suvlasnik valjaonice "Sevojno" i kompanije "Amalko", bio je ranije u vezi sa voditeljkom emisije "Sve za ljubav" Katarinom Šišmanović.

Severina je nekoliko godina bila u vezi sa riječkim biznismenom Slavkom Šainovićem, a prošle godine "pala" je i vjeridba. Pjevačica je prije samo nekoliko mjeseci u intervjuu "Blicu" izjavila da je pored Šainovića pronašla sve što joj je potrebno i da se nada da će stati na "ludi kamen" do kraja godine.

Seve i Milan Popović počeli su da se zabavljaju prije njenog nastupa na njegovoj rođendanskoj proslavi prije dvije sedmice na Adi Ciganliji. Magazin "Svet" Popovića opisuje kao nekrunisanog kralja bakra, čiji godišnji prihodi premašuju milijardu dolara.

Hrvatska pjevačica još uvijek se nije oglasila povodom svog romantičnog statusa, a pitanje je da li će to i učiniti, pošto je prošle godine napustila snimanje emisije za televiziju RTL upravo zbog pitanja o ljubavnom životu.

Prema pisanju hrvatskih agencija, veza Severine i srpskog "kralja bakra" zvuči nevjerovatno, jer su Sevka i Slavko još prije neki dan izgledali kao vrlo srećan i skladan par.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana