Sestre Marfi zaludjele svijet

Agencije
Sestre Marfi zaludjele svijet

Sestre Marfi, Brija i Šajna odlučile su da krenu stopama svoje majke Nikol Mičel, koja je bila poznati model, pa su uradile seriju provokativnih fotografija za liniju donjeg veša.

Njihovo seksi izdanje izazvalo je samo pozitivne komentare, a muškarci su prosto poludjeli za atraktivnim sestrama.

Slavni glumac Edi Marfi bio je do 2006. godine u braku sa Nikol Mičel. Njihove kćerke, dvadesetčetvorogodišnja Brija i devetnaestogodišnja Šajna, riješile su da izađu iz anonimnosti, pa su snimile izazovne fotografije u kojima reklamiraju donji veš.

Starija sestra Brija, koja je istakla svoje bujne kovrdže, pozirala je u donjem vešu bijele boje, dok je mlađa sestra Šajna pozirala u crnom donjem vešu.

Nema sumnje da su odlučile da slijede primjer svoje majke Nikol, koja se od Edija razvela poslije trinaest godina braka. Edi Marfi ima još dvoje djece sa dvije različite žene.

Brija je nedavno šokirala javnost kada je progovorila šta modeli moraju da rade da bi bili uspješni u poslu kojim se bave. Ona je gostovala u televizijskom šouu i otvoreno rekla sa kakvim pritiscima se suočavala da bi bila slavna i vitka. Pošto je nižeg rasta, Brija je morala stalno da vodi računa da se ne ugoji. Napomenula je da se priča kako neke manekenke jedu vatu umočenu u sok, jer se taj pamuk razgrađuje u tijelu i stvara osjećaj sitosti.

Brija je novim fotografijama dokazala da je u odličnoj formi, ali nije poznato kakvim sve metodima održava kilažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana