Sestre Kardašijan pozirale u toplesu

Glas Srpske
Sestre Kardašijan pozirale u toplesu

Kim Kardašijan je prošle nedjelje na svom sajtu objavila fotografije za novu kolekciju koju su ona i njene sestre Kortni i Kloi kreirale za modni brend "Sears".

- Naša Kardašijan linija džinsa za "Sears" je i zvanično ovdje, imate tri stajlinga nazvana po mojim sestrama i meni. Ja nosim farmerke iz linije "The Kim" koje su seksi i ravno krojene, Kortni nosi liniju slim farmerki, a "The Kloe" farmerke su opuštene i zvonaste - napisala je tada Kim.

Sve tri sestre pozirale su u identičnim bijelim košuljama i farmerkama iz svoje linije. Međutim, rijaliti zvijezda, model i televizijsko lice svojim fanovima je pokazala još jednu fotografiju kojom promoviše novu liniju džinsa. Poznate sestre skinule su svoje košulje i pozirale samo u farmerkama.

- Kloi, Kortni i ja odlučile smo da budemo prirodne ispred objektiva Nika Saglimbenija, pa smo pozirale samo u našim omiljenim farmerkama. Kako vam se sviđa fotka? Ja mislim da je prelijepa, a Kloi i Kortni su divne! - kaže Kim Kardašijan.

Ovo je druga saradnja poznatih sestara i modne kuće "Sears". Prošlog avgusta one su prvi put lansirale svoju liniju za ovu modnu kuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana