Šest dadilja čuva blizance slavnog para

Agencije
Šest dadilja čuva blizance slavnog para

Najbogatiji par na svijetu Bijonse i Džej Zi ne štedi na djeci i njihovim potrebama. Međutim, svi su ostali u šoku kada su saznali da je Bijonse zaposlila čak šest novih dadilja, koje će se brinuti o njenoj djeci.

Blizanci su na svijet došli prije više od mjesec, a reper i njegova supruga su se dobro pripremili za njihov dolazak. Međutim, ispostavilo se da su dvije novorođene bebe velika obaveza, pa su zatražili profesionalnu pomoć.

- Blizanci ne spavaju u isto vrijeme, pa je Bijonse shvatila da joj treba pomoć. Zato je zaposlila tri dadilje za po jednu bebu. One rade po smjenama od osam sati - rekao je izvor blizak paru.

Izvor je dodao da svaku dadilju plaćaju 100.000 dolara, a da Kraljica Bi, osim ovih šest, ima zaposlene još dvije dadilje koje čuvaju slatku Blue Ajvi.

Međutim prijatelji slavnog para su složni da niko ne treba da se čudi zbog toga što ovaj par ne štedi pare kada su djeca u pitanju.

Prije dva mjeseca su potrošili milion dolara da bi kuću pripremili za dolazak beba, a Blue Ajvi je dobila "živanši" haljinicu inspirisanu odijelom medicinske sestre, koju je nosila dok se njena mama porađala, vrijednu čak 1.050 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana