Šeron Stoun pokazala grudi u 56. godini

Agencije
Šeron Stoun pokazala grudi u 56. godini

Poznata i samouvjerena američka glumica Šeron Stoun još jednom je pokazala da joj godine ništa ne mogu iako je već duboko zagazila u šestu deceniju.

Ova žena puna samopouzdanja u martu ove godine proslavila je 56. rođendan, ali imidž elegantne zavodnice ne mijenja ni za živu glavu, pa i dalje voli da pokazuje svoje grudi bez grudnjaka.

Šeron je na radost paparaca i okupljenih obožavalaca pokazala slobodne grudi na zabavi u hotelu "Valdorf Astorija" u Njujorku, a slično je uradila i na festivalu u Kanu, a nekoliko mjeseci prije toga i na žurci u Los Anđelesu.

U maju je pozirala skoro gola za italijanski "GQ" u izazovnom, providnom, crnom bodiju i cipelama sa visokom petom.

Zbog nevjerovatnog izgleda našla se na naslovnoj strani ovog magazina, a iako se tada nagađalo da je malo prije toga imala moždani udar, ona je izgledala bolje nego ikada i poručila je drugima da ne planira da se povuče sa javne scene.

Stounova je postala poznata u ulozi Ketrin Tramel u filmu Pola Verhovena "Osnovni instinkt" iz 1992. godine, ali je karijeru započela mnogo prije 1980. godine u filmu "Stardast memoris" Vudija Alena.

Ipak, uspjeh "Niskih strasti" nije uspjela da ponovi uprkos ulozi Džindžer u filmu "Kazino" Martina Skorsezea za koji je dobila "Zlatni globus" i bila nominovana za "Oskara".

Igrala je i u filmovima "Totalni opoziv", "Silver", "Niske strasti 2" i "Specijalista".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana