Šeron: Moji najbolji prijatelji su Srbi

Agencije
Šeron: Moji najbolji prijatelji su Srbi

Popularna glumica Šeron Stoun u jednom intervjuu pričala je o svom teškom djetinjstvu, ističući da su joj u tom periodu jedini prijatelji bili Srbi, Milica i Dušan, porijeklom iz Srbije sa kojima je provela djetinjstvo, a koji su na neki način imali uticaja na to da ona postane manekenka.

- Moji najdraži prijatelji, od detinjstva do danas, jesu Milica i njen brat Dušan. Oni su mi kao brat i sestra. Rođena sam u Midvilu, malom mjestu u blizini Pitsburga. U blizini su stanovali Milica i Dušan. Moji roditelji, Josef i Doroti, porijeklom su iz Irske, a njihovi Milorad i Milunka iz Srbije. Roditelji su nam radili zajedno u obližnjoj fabrici, a mi smo se družili neprestano - počela je priču Šeron.

- Voljeli smo se, pomagali, dijelili probleme i siromaštvo. Oni su nam bili do koske privrženi, gostoljubivi, puni razumijevanja, plemeniti. U svemu smo se pomagali. Sjećam se da se moj otac otrovao i pao na poslu, prvi je dotrčao da mu pomogne čika Milorad i nije čekao hitnu pomoć nego ga je odnio do obližnje bolnice - pričala je glumica.

Ona kaže da je danas poznata upravo zbog drugarice Milice koja je predložila da se oproba kao manekenka.

Imala sam problema u školi, ne zato što sam bila loš đak, naprotiv, bila sam najbolja, pa su me druga djeca mrzila i nazivala bubalicom. Milica, Dušan i moj brat, štitili su me i pomagali u svemu. Zajedno smo učili, pravili planove za budućnost. Onda su me zbog visokog stepena inteligencije 154, u 15. godini, prebacili iz škole Seger na univerzitet Edinboro. Meni najdraže osobe bile su fizički udaljene, ali blizu meni u svemu. Kada sam se zadjevojčila i kada su neki momci počeli da mi se udvaraju, a ja sam ih nadmeno odbijala, mnogi su željeli da mi se osvete. Neki su se dogovarali da me grupno presretnu i siluju. Zbog toga su me Dušan i Majkl stalno pratili - sjeca je Šeron  Stoun.

A onda, jednog dana Milica ju je nagovorila da se prijavi na takmičenje za mis.

- Tako je počela moja karijera zbog koje sam se preselila u Njujork. Oni su nastavili i dalje da me podržavaju, savjetuju i vole do neba. Do dan-danas dijelimo sve tajne, sve radosti i nevolje. Milica i Dušan su mnogo pomogli da se moj brat izvuče iz pakla droge, zbog toga im posebno zahvaljujem. Naš odnos je bio više od igre, prerastao je u trajnu vrijednost, u prijateljstvo za sva vremena. Zahvaljujući toj relaciji, stekla sam snagu, moć, samouvjerenost, samostalnost… - rekla je Šeron.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana