Šeril završila sa Ešlijem

Glas Srpske
Šeril završila sa Ešlijem

Šeril Kol, supruga fudbalera Čelzija Ešlija, neće, izgleda, poput ljepše polovine Džona Terija tako lako preći preko nevjerstva svog supruga.

Naime, popularna pjevačica se vratila iz Los Anđelesa, gdje je "mjerkala" nekretnine, a istog dana putem saopštenja objelodanila je da se razišla sa suprugom.

- Šeril Kol više nije sa Ešlijem. Ona je istovremeno zatražila od medija da je ne uznemiravaju u ovako osjetljivom trenutku i da poštuju njenu privatnost - navodi se, između ostalog, u saopštenju PR službe Šeril Kol, koja je, kako stvari stoje, definitivno riješila da okonča troipogodišnji brak sa fudbalerom poslije saznanja da ju je varao sa nekoliko devojaka.

Da je na dobrom putu da stavi tačku na svoj brak, svjedoči i podatak da se po dolasku iz SAD na londonskom aerodromu "Hitrou" pojavila bez skupocjenog vjenčanog prstena. Ona bi uskoro trebalo da se za stalno preseli u Los Anđeles i tamo nastavi karijeru, a s tim ciljem je prethodnih dana razgledala skupocjene vile po Beverli Hilsu. Jedna koju je u startu odbacila kao budući dom suviše joj je ličila na one u kojima, kako je ironično zaključila, žive žene fudbalera.

Inače, engleski mediji objavili su priču En Korbit, jedne od djevojaka sa kojom je Ešli Kol proveo noć. Ona je otkrila da ju je lijevi bek Čelzija na koljenima, plačući preklinjao da ne oda medijima njihovu tajnu, jer će ga, kako je u očaju ponavljao, napustiti Šeril.

- Ne smijem da izgubim Šeril, jer je ona cio moj život. Ako me napusti, ubiću se - bile su, navodno, riječi koje je izgovorio Ešli dok je molio 28-godišnju Korbit, koja radi kao službenik vlade SAD.

Romansa za jedno veče između Ešlija Kola i En Korbit dogodila se u julu 2009. godine, tokom turneje Čelzija u SAD. Ona je engleskom tabloidu do detalja ispričala o vreloj noći koju je provela sa fudbalerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana