Sergej Trifunović zbog Divjaka napadnut u Novom Sadu

Glas Srpske
Sergej Trifunović zbog Divjaka napadnut u Novom Sadu

Ceh zbog nošenja majice sa likom Jovana Divjaka glumac Sergej Trifunović moraće još da plaća, u šta se uvjerio i sam kada ga je napala grupa mladića u kafeu "Pab" u Novom Sadu. Poslije nastupa grupe "Manu Čao", u petak naveče je glumac otišao na piće, a tu ga je sačekala lokalna ekipa koja mu još nije oprostila incident nastao poslije sarajevske premijere filma "Montevideo, bog te video".

- Sergej Trifunović je normalno došao u kafić i seo da popije piće sa prijateljima. Međutim, odmah po dolasku primetila ga je grupa mladića koji su bili u vidno pripitom stanju, a koji su očigledno ogorčeni što je Sergej nosio majicu sa Divjakovim likom. Odmah su počeli da mu dobacuju. Najpre su ga zvali "Mustafa", a potom mu je jedan od njih rekao: "Pi.ko, sad pokaži majicu!" Jasno se videlo da su pokušavali da ga isprovociraju i samo su čekali da i on nešto dobaci kako bi mogli da izazovu tuču - priča za beogradske medije izvor koji je prisustvovao događaju i ističe da je u jednom momentu Trifunović ipak reagovao.

- Ajde sad podigni majicu da vidimo Divjaka! Ajde ako smeš?! - vikali su momci, poslije čega je Trifunović zaista pokazao šta ima na sebi, pokušavajući na sve načine da izbjegne incident jer je bilo jasno da je samo jedna riječ dovoljna da nasrnu na njega. Čim je ispio piće, Sergej je sa prijateljima napustio lokal. Na pitanje medija o provokacijama, glumac je demantovao da se bilo šta dogodilo, da bi na kraju ipak rekao da je moguće da mu je neko nešto dobacivao, ali da on to zbog glasne muzike nije čuo.

- Nije tačno, ništa od toga nije tačno! Bio sam trezan, tako da mi tako nešto ne bi promaklo! Bio sam u Novom Sadu na nastupu grupe "Manu Čao" i da, bio sam u kafeu "Pab", ali mi niko ništa nije dobacivao! Proveo sam se fenomenalno. Dobro, moguće je i da mi je neko nešto i dobacivao, ali muzika je bila toliko glasna da ja nisam čuo, zaista nisam čuo. Nisam uopšte obraćao pažnju, bilo mi je toliko lepo da me je bilo briga da li neko nešto dobacuje - rekao je Sergej Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana