Sergej Tadić iz Banjaluke oduševio nastupom u “Zvezdama Granda” VIDEO

GS
Sergej Tadić iz Banjaluke oduševio nastupom u “Zvezdama Granda” VIDEO

Sergej Tadić iz Banjaluke izazvao je oštru polemiku među članovima žirija “Zvezda Granda”, uprkos tome što je oduševio sjajnim nastupom.


Sergej je otkrio kako je doživio samo glasanje, a priznao je i da mu ovo nije prvi put da bude u velikom “Grandovom” studiju u kojem je u emisiji “Nikad nije kasno” nastupao prije tri godine s ocem.

“Moram priznati sa sam očekivao glasove žirija, bar preko tri, pa sada da li će biti pet ili šest, nebitno. Drago mi je što je bilo više od tri”, priznao je Tadić.

Takmičar je izazvao polemiku među članovima žirija, a Dragan Stojković Bosanac iznio je niz pohvala o pjevanju mladog pjevača.

“Ne znam šta bih rekao. Nadam se da ću to uraditi dalje kako treba, da će svi biti zadovoljni” rekao je mladi pjevač iz Banjaluke.

O komentarima žirija ipak je odlučio da se ne izjašnjava.

“To ne znam stvarno, oni bolje znaju. Bila mi je dobra trema dok sam pjevao, ali izguralo se nekako”, dodao je kandidat.

On je otkrio da se inače bavio muzikom, kao i da mu je ovo drugi pokušaj da zasija u ovom takmičenju.

“Prije nekoliko godina sam prošao audiciju, ali je tada bila korona. Imao sam nekih 16-17 godina, trema, i nisam smio da dođem. U međuvremenu je tata Igor Tadić bio na ‘Nikad nije kasno’, gdje je osvojio drugo mjesto. Dobio je kasnije i pjesmu od ‘Granda’. Već sam jednom bio u studiju sa njim i od tada mi se pojavila želja da dođem sam i probam, što sam i učinio ove godine”, ispričao je Sergej u razgovoru za Grand.

Priznao je i da mu je laknulo kada je vidio studio.

“To je to, naravno ima promjena unutar samog studija, ali ambijent je OK”, dodao je Sergej.

Otkrio je šta sada radi njegov otac.

“Tata inače pjeva, ima svoj bend za svirke, a danas odmara i čeka da mu javim kako je bilo”, ispričao je mladi pjevač, kojeg Banjalučani često imaju priliku slušati i u klubovima u gradu na Vrbasu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Tadic (@_sergejtadic_)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana