Sergej Ćetković u Banjaluci 29. maja

Glas Srpske
Sergej Ćetković u Banjaluci 29. maja

Jedan od najpopularnijih srpskih pop pjevača Sergej Ćetković u nedjelju 29. maja će održati koncert u Banjaluci u krugu vodenog parka "Akvana". Karte za koncert poznatog pjevača se mogu kupiti već od sutra po cijeni od 10 KM, na prodajnim mjestima u "Akvani", ispred robne kuće "Boska" i u ugostiteljskom objektu "Staklenac".

Cijena ulaznice će na dan koncerta koštati 15 KM, a svi oni koji kupe kartu moći će poslije da je iskoriste kao ulaznicu za cjelodnevni boravak na "Akvani".

Koncert će početi od 20.30 časova, a prema riječima organizatora koncerta Zorana Đurića iz "Kvin estrade", ukoliko na dan održavanja koncerta bude kišovito vrijeme, nastup Ćetkovića će biti odgođen za neki od sljedećih dana, o čemu će javnost biti obaviještena.

- Sergej Ćetković ima jednu od najkvalitetnijih ekipa koja prati njegove nastupe i vjerujem da će ovo biti veoma uspješan i posjećen koncert - istakao je Đurić i dodao da je broj ulaznica ograničen.

Poslednji album Sergeja Ćetkovića "Dva minuta" je jedan od najprodavanijih albuma na domaćim prostorima. Generalni sponzor koncerta je "Oriflejm" kozmetika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana