Serena Vilijams - Imam bujne obline, velike grudi i ogromnu guzu

Glas Srpske
Serena Vilijams - Imam bujne obline, velike grudi i ogromnu guzu

Neki misle da poznati i slavni nemaju problema u životu, ali priča Serene Vilijams otkriva drugu stranu medalje. Prva teniserka svijeta progovorila je javno o tome koliko su je mučili njeni "fizički nedostaci".

Iza nje su 32 miliona dolara od nagrada, osvojila je više od 40 turnira, među kojima i 13 grend slemova, a muči je to što ima "velike grudi i guzu".

Nakon što je osvojila četvrti Vimbldon, Serena je javno priznala svoje najveće komplekse, koje je, kaže, uspjela pobijediti.

- Dugo mi je trebalo da shvatim da nisam kao moja sestra. Venus je građena poput modela, a ja imam bujne obline, velike grudi i ogromnu guzu. Dok smo odrastale zajedno, uvijek sam željela izgledati i biti poput Venus, oblačila sam njenu odjeću sve dok jednog dana u nju više nisam mogla stati - ispričala je 29-godišnja Amerikanka te otkrila kako joj je dugo trebalo da prihvati sebe takvu kakva je.

- Sada sam to prihvatila, trebalo mi je puno vremena, ali sad sam svjesna svoje posebnosti i osjećam se seksi ovakva - rekla je mlađa od sestara Vilijams i otkriva koji joj je danas najdraži dio tijela.

- Moj osmijeh! Zato što osmijeh prikazuje osobu u potpunosti - naglasila je Serena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana