Selin tugu utapa u alkoholu i lijekovima

Agencije
Selin tugu utapa u alkoholu i lijekovima

Slavna pjevačica Selin Dion nakon porodične tragedije tugu utapa u alkoholu i lijekovima.

Iako tvrdi da je sa njom sve u redu, vidno je smršala, ne izlazi nigdje iz kuće i postala je paranoična. Prijatelji kažu da je sve češće viđaju u alkoholisanom stanju i da se kljuka teškim lijekovima.

Prije pola godine kanadska pjevačica izgubila je brata Danijela i supruga Renea Anželila. Ostala je sama sa tri sina: Rene-Čarlsom (15) i blizancima Nelsonom i Edijem (6).

Emotivna Selin zaplakala je prije nekoliko mjeseci na bini u Las Vegasu. Pjevačica je u "Sezars palasu" nastupila prvi put poslije suprugove smrti.

- Tokom godina, ja sam vidjela samo svog supruga koji je ovdje sjedio svake večeri. Svi su mislili da gledam njega, ali ja to nisam morala da radim jer sam ga vidjela pored sebe svaki put kada bih zatvorila oči - rekla je tada.

Dodala je da je suprugu toliko vjerovala da nikada, dok je on bio živ, nije imala razloga za brigu.

Selin na prvo mjesto uvijek stavlja  svoju djecu jer ne želi da ona pomisle da nema vremena za njih.

- Moje najveće zadovoljstvo je da ujutro moja djeca budu uz mene i da ispijam kafu sa šlagom, bez šećera. Uveče kada idem na spavanje, nestrpljivo čekam da se probudim i da ponovo uživam u tome. Ta jednostavna zadovoljstva daju najveći smisao životu - kaže muzička zvijezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana