Selenu Gomez slomile kritike na račun izgleda

Agencije
Selenu Gomez slomile kritike na račun izgleda

Selena Gomez progovorila je o događajima koji su joj se dešavali ovog proljeća i fotografijama na kojima se vidi na plaži u kupaćem kostimu sa nekoliko kilograma viška.

- Bilo je prestrašno. Nikada nisam doživjela nešto slično, bila sam ljuta i tužna zbog takvih kritika - priznala je ona, podsjećajući da se borila sa negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Nakon što su objavljene fotografije koje su šokirale njene brojne fanove, ona je izjavljivala da je nije briga šta drugi misle o njenim kilogramima.

Osim nekoliko kilograma viška, u javnosti se spekulisalo i o pjevačicinom liječenju od narkotika, ali Selena je kasnije otkrila pravi razlog povlačenja sa scene krajem 2013. godine i boravka u jednoj klinici.

- Išla sam na hemoterapije, jer su mi dijagnostikovali autoimuno oboljenje lupus - rekla je pjevačica i dodala da joj je odmor bio prijeko potreban.

U intervjuu koji je nedavno dala za američke medije Selena je govorila i o tome da mnogo koristi društvene mreže, pa čak i da pretjeruje kao i većina mladih.

Osvrnula se i na svoju vezu sa kolegom Džastinom Biberom, istakavši da nije ljuta na njega i da su i dalje u kontaktu.

- Ohrabrujem ga i ponosna sam na njegov put. Oboje odrastamo i pravimo greške - rekla je Gomez, dodavši da joj je srce nakon raskida bilo slomljeno, ali i da je sada sve preboljela.

Prema njenim riječima, trenutno ne traga za momkom i prija joj društvo drugarica.

Selena radi i na promociji novog albuma "Revival", koji je pušten u prodaju prije nekoliko dana i sa kojeg je objavljen singl "Ritam i ja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana