Selena Gomez se pridružila milijarderima

GS
Foto: Instagram

Selena Gomez zvanično se pridružila milijarderima, nakon dugo godina na javnoj sceni i nekoliko pokušaja uspešnih biznisa.Naravno, mnogo zahvalnosti pripisuje njenoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri, koju gradi odmalena. Ovaj veliki uspjeh može zahvaliti najviše jednoj osobi - sebi.

Vrijednost koju posjeduje iznosi velikih 1.3 biliona, a do ovog cilja uspješno je došla zahvaljujući svojoj liniji "Rare Beauty", koju je započela 2019. godine.

Ali, Selena je pravi primjer da se radom i trudom žena može sama izgraditi i to bez da joj iko pripisuje bogatstvo partnera ili supruga.

Njen biznis doživio je veliki uspjeh na svjetskom tržištu, a ni sama ne bježi od reklamiranja, kao što smo nekoliko puta imali prilike da vidimo u njenim snimcima gd‌je pokazuje svoju bjuti rutinu.

"Ona nije samo pop zvijezda. Ona je biznis žena, koja sa strpljenjem gradi svoj uspjeh", navodi marketing ekspert Stejsi Džouns, piše "Page Six".

Sada, Selena se pridružila svojim pojedinim koleginicama sa estrade, ali i svojoj najboljoj prijateljici Tejlor Svift, koja je takođe primjer uspeha i slave jedne žene koja sama sebi stvara karijeru, prenosi Ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana