Selena Gomez sama među parovima

Agencije
Selena Gomez sama među parovima

Popularna pop pjevačica Selena Gomez je pozirala sa društvom u kojem je jedino ona bila bez partnera, a svi ostali na fotografiji su u zagrljaju. Mnogi se pitaju šta se dešava sa njenim novim dečkom, pjevačem Njeekndom.

Selena je fotografiju objavila dok je sa društvom pratila Superboul, a ono što je privuklo pažnju njenih obožavalaca jeste to da se pjevačica našla sama u društvu parova.

Ovo je dokaz da i poznati imaju ponekad neprijatne situacije kao i svi anonimni ljudi. Dok su svi na slici nasmijani i srećni, pop zvijezda je pozirala sa ozbiljnim izrazom lica.

Na društvenim mrežama mnogi su se zapitali zašto sa Selenom nije njen novi dečko, pjevač Njeeknd. Čini se da nakon puta po Evropi on odmara ili je možda bio autor fotografije koja je izazvala lavinu radoznalih komentara. Iako se slavni par nije oglasio tim povodom, snimak je napravio bum na društvenim mrežama. Izgleda da Selena sa kim god da je u vezi dospijeva u centar pažnje. I njena romansa sa pjevačem Džastinom Biberom bila je uvijek zanimljiva tabloidima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana