Seksualna zavisnost izgovor za nevjeru

Glas Srpske
Seksualna zavisnost izgovor za nevjeru

Svjetski selebritiji našli su način kako da se izvuku od javne blamaže - nevjeru su proglasili bolešću! Seksualna zavisnost - stanje kada osoba ne može kontrolisati svoje seksualno ponašanje.

Takva bi bila definicija moderne pošasti među slavnima, ali postojanje tog zdravstvenog fenomena još uvijek nisu službeno prihvatili ljekari, psihijatri i seksolozi, a javna debata o prirodi, simptomima i uzrocima "bolesti" tek je u začetku. Prema riječima američke porodične terapeutkinje Maurin Kening, još nije zabilježen slučaj seksualne zavisnosti van kruga selebriti osoba, mnogi su skloni vjerovati da je riječ tek o odlično smišljenom izgovoru za nevjeru.

Bez obzira na to što seksualna zavisnost kao bolest još uvijek službeno ne postoji, po Americi niču luksuzne klinike za odvikavanje, koje svojim slavnim pacijentima nude "skidanje" u roku od nekoliko mjeseci, pa čak i sedmica.

Bili oni najobičnije varalice koje pokušavaju da spasu svoj obraz ili brak, pet najpoznatijih slučajeva seksualne zavisnosti su Tajger Vuds - svjetski seks zavisnik broj jedan, Erik Benet - bivši muž oskarovke Hali Beri, Rasel Brend, trenutni partner Keti Peri i Dejvid Duhovni - legendarni Foks Malder iz "Dosijea iks" i Džesi Džejms, suprug Sandre Bulok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana