Seksi Monika Kruz zavodi fotografa

Agencije
Seksi Monika Kruz zavodi fotografa

Kontroverzna kompanija donjeg veša "Agent Provocatuer" je za zaštitno lice kampanje jesen/zima 2012/13. angažovala Moniku Kruz, mlađu Penelopinu sestru.

Vjerna svom imenu, kompanija je ponovo pogurala granice prihvatljivosti smjestivši priču u bivši londonski zatvor, mračnu sobu bez prozora sa lancem koji visi sa tavanice. Iako je prvi utisak da posmatramo oličenje junakinje erotskog romana "Pedeset nijansi siva", kampanja ima sasvim drugačiji koncept.

U priči nazvanoj "Vilhelmina: Pokaži pravu sebe" Monika igra viktorijansku ženu čiji pravi senzualni duh biva otkriven u objektivu magičnog fotoaparata. "Vilhelmina" otkriva svoj unutrašnji seksepil dok hipnotiše i zavodi fotografa. Monika, koja je započela karijeru kao flamenko igračica, i dalje je u odličnoj formi.

- Ona je profesionalna igračica i veoma seksi. Nikada nisam vidjela neku ženu da se tako kreće. Htjela sam da bude romantična i gotska, mračna ali lijepa, u tamnim tonovima crvene i purpurne - kaže kreativni direktor "Agent Provocatuera" Sara Šoton i dodaje da je ova kampanja "glamurozna, mračna i misteriozna".

Scenarista i reditelj kampanje je Tim Poup. Ovo nije prvi put da je Monika u modnim vodama. Sa Penelope je 2007. kreirala liniju odjeće za "Mango".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana