Seksi Adrijana na Dan zaljubljenih

Agencije
Seksi Adrijana na Dan zaljubljenih

Slavna manekenka Adrijana Lima snimila je još jedan seksi editorijal za "Viktorija sikret".

Posljednju deceniju ovaj "Viktorijin anđeo" je na samom vrhu svih izbora najseksepilnijih žena svijeta, a novim editorijalom još jednom je pokazala i zašto je kraljica seksepila. Adrijana je posebno izdanje snimila za kolekciju koja izlazi povodom Dana zaljubljenih.

Američka kuća pripremila je kolekciju "Bombshell" sa novim brushalterom ukrašenim čipkom i tanga gaćicama koje je promovisala upravo Lima. Crvenu kombinaciju prati i čipkasti povez preko kukova kao i satenske čarape u crnoj i bež varijanti. Kolekcija je ograničena i prati je nekoliko parfema od kojeg je najzapaženiji istoimeni "Bombshell", kao i "Glaomur" i "Tease".

Lijepa Brazilka svoju karijeru započela je sa 15 godina, kada je pobijedila na brazilskom izboru "Ford" modne agencije. Tri godine kasnije, Adrijana se preselila u Njujork, gdje je potpisala ugovor sa modnom agencijom "Elit". Njena karijera je doživjela vrtoglavi uspon, i ubrzo se našla na naslovnim stranama magazina kao što su "Vog" i "Meri Kler". Na revijama je nosila modele poznatih kreatora kao što su Vera Vang, Đorđo Armani, Valentino i drugi.

Broj magazina "GQ", koji je izašao u aprilu 2006, a na čijoj naslovnoj strani je bila Adrijana, bio je najprodavaniji te godine. Takođe, 2005. se slikala za čuveni "Pireli" kalendar, a u Italiji je reklamirala mobilne telefone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana