Seks i grad se vraća na televiziju

Glas Srpske
Seks i grad se vraća na televiziju

Uplašena slabom prođom drugog dijela filma "Seks i grad", Sara Džesika Parker protivi se snimanju još jednog filmskog nastavka.

Obožavaoci Keri, Mirande, Šarlot i Samante, ipak, neće ostati uskraćeni jer bi nove epizode serije uskoro mogle ponovo da stignu na male ekrane.

Popularna američka serija "Seks i grad" navodno će se ponovo vratiti na televiziju.

Glumica Sara Džesika Parker, koja je igrala lik Keri Bredšo u seriji od 1998. do 2004. godine, protivila se snimanju još jednog nastavka filma "Seks i grad" nakon što je drugi dio naišao na slabe reakcije publike. Loše reakcije na drugi film o četiri drugarice dovele su u pitanje snimanje novog nastavka.

- Posljednju riječ imaće Daren Star, čovjek koji je kreirao seriju, ali svi su se složili da je serija pravac kuda ova franšiza treba da ide. Sara Džesika Parker biće producent. Ona je brinula da se radi još jedan film, zbog loših reakcija na "Seks i grad 2", ali serija je nešto što ona želi da se dogodi - rekao je neimenovani izvor blizak glumici.

On je dodao da će treći nastavak filma "Seks i grad", u kojem bi četiri nove mlade glumice dočarale raniji život Keri, Mirande, Šarlot i Samante, malo sačekati. Elizabet Olsen je ponuđena uloga Keri, Blejk Liveli uloga Samante, Selena Gomez trebalo bi da glumi mladu Šarlot, a Ema Roberts Mirandu.

- Oni ipak žele da naprave seriju prije još jednog filma - objasnio je ovaj izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, holivudski šefovi su se ovih dana sastali kako bi razgovarali o povratku serije "Seks i grad" na male ekrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana