Sekina svadba sa krunom na glavi u septembru

Glas Srpske
Sekina svadba sa krunom na glavi u septembru

Pjevačica Seka Aleksić i njen vjerenik Veljko Piljkić vjenčaće se 12. septembra u beogradskom restoranu "Franš", a na rukama će im zasijati burme prekrivene brilijantima.

Seka se tajno vjenčala u Šarm el Šeiku prije nešto više od mjesec, kako je i najavljivala, poslije čega je promijenila i status na svojom "Fejsbuk" profilu u "udata". Ali, pošto tom svečanom činu u Egiptu nije prisustvovao niko od njene i Veljkove rodbine, vjenčanje će organizovati i u srpskoj prestonici.

Skup svatova je zakazan za 15 časova 12. septembra. Nešto kasnije, u 17 časova, u restoran "Franš" će doći matičar, koji će vjenčati Seku i Veljka. Ona će nositi vjenčanicu Saše Vidića i imaće krunu na glavi, a veo će biti dug nekoliko metara. Veljko će biti u bijelom odijelu.

- Poslije vjenčanja mlada će se presvući i za tu priliku je pripremila čak dvije toalete, koje potpisuju "Guči" i "Versaće". Burme se rade po narudžbini i biće prekrivene brilijantima. Sve će biti savršeno - otkriva izvor blizak pjevačici.

Restoran "Franš" se uveliko preuređuje i presvlači u bijelo po nalogu pjevačice, koja želi da njeno vjenčanje bude nalik vjenčanjima najvećih svjetskih zvijezda. U bašti će biti postavljeni ogromni kristalni lusteri iznad stolova.

Sekin kum biće i Saša Tošić, njen portparol i glavni i odgovorni urednik nedjeljnika "Helou", dok je Veljko za kuma odabrao svog druga iz djetinjstva. Za dobru atmosferu biće zadužen "Alegro bend". DVD sa vjenčanja, kako onog u Egiptu, tako i ovog beogradskog, biće objavljen u izdanju "Grand produkcije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana