Seka Aleksić se moli u manastiru

Glas Srpske
Seka Aleksić se moli u manastiru

Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir pa tako već neko vrijeme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori, gdje se posvetila strogom duhovnom životu, a u svrhu dobijanja potomstva, prenose pojedini beogradski mediji.

- Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe da bi joj se ta želja što pre ispunila - kaže neimenovani izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje da su se, svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli uvjeriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvijezda koja se zajedno s njima molila.

Inače, Seka je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako Bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana