Seka Aleksić: Ovo svaki roditelj mora da čuje

GS
Seka Aleksić: Ovo svaki roditelj mora da čuje

Početak nove školske godine se približava, a tim povodom oglasila se pjevačica Seka Aleksić.

Na svom TikTok profilu, Seka je uputila važnu poruku roditeljima čija djeca kreću u školu.

“Dragi roditelji, evo deca nam kreću u škola za par dana. Volela bih da svi odvojimo vremena i da pričamo sa svojom decom”, počela je Seka i nastavila:

“Da im objasnimo da ukoliko neki drug ili drugarica dođe sa istim patikama, to ništa nije čudno. Ništa nije drugačije ukoliko neko dođe sa rancem, koji je nosio prošle godine takođe. Ništa nije čudno, ukoliko neko ne plaća užinu u školi, donosi od kuće sendvič, to je takođe normalno i ništa nije čudno. Možda nečija mama pravi bolji sendvič nego što je u školi”.

Pjevačica je potom istakla i šta je po njenom mišljenju najvažnije, kada je riječ o obrazovnom sistemu.

“Volela bih da decu vaspitavamo i učimo tako da shvate da je mnogo bitnije ko je kakav čovek. Da se ljudi dele na dobro i na loše, da ostaju naša dela na ono što uradimo u životu. Uvek ćemo pamtiti, uvek će biti nagrađeno, a takođe i nedela. Trudimo se da naša nedela ne dođu nikad ispred nas. Samo dela i deci želim srećan polazak u školu, roditeljima mnogo strpljenja, ljubavi, pažnje, nastavnicima i učiteljima takođe mnogo strpljenja, ljubavi i hvala vam što zajedno sa nama edukujete našu decu”, naglasila je Seka, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana